Duurzame en verantwoorde productie

De mondkapjes worden gemaakt in de fabriek in Cambodja. Ruim 15 jaar geleden opgericht door Nederlandse ondernemers die het verschil willen maken: goed zijn voor de medewerkers en goed zijn voor het milieu. Een voorbeeld zijn hoe ook in Azie op een verantwoorde en duurzame wijze kan worden geproduceerd.

Inmiddels produceren ruim 650 medewerkers ca. 35 tot 40 miljoen producten per jaar. De fabriek is met SA 8000 en ISO 9001 gecertificeerd. Alle producten zijn EU REACH Compliant. De gehele keten, vanaf sourcing tot aflevering bij de klant, wordt continu zorgvuldig bewaakt.

Er wordt een sterk sociaal beleid gevoerd: met reguliere werktijden, veilige werkplekken, gezonde maaltijden, zwangerschapsverlof voor vrouwen, kinderopvang en individuele leerplannen voor de ontwikkeling van de medewerkers. Iedereen moet zich er thuis voelen, trots zijn op het werk en trots zijn op elkaar.

Verantwoord produceren betekent eveneens het bewaken van de keten, vanaf sourcing tot aflevering bij de klant. Maar net zo goed het investeren in moderne en schone technieken, waaronder de implementatie van Digital Die Sublimation Technology in huis. De focus op duurzaamheid kan heel goed samengaan met de continue productie van kwalitatieve producten.

%d bloggers liken dit: