Toepassing

Reikwijdte druppeltjes zonder mondkapje

Het houden van de 1,5 meter afstand tot elkaar, ook bekend als ‘social distanding’, zal ons leven de komende periode nog blijven beheersen. Als we geen mondkapje ter bescherming zouden dragen, dan kunnen we tot op grote afstand (wel 8 meter!) anderen besmetten.

Risico’s op besmetting

Het dragen van een mondkapje beschermt in eerste instantie jouw directe omgeving. De kans op het overbrengen van het virus is dan kleiner.

Hoe beter de kwaliteit van het gedragen mondkapje, des te kleiner wordt het risico op besmetting van iemand in je buurt. Als iedereen zich daar bewust van is en zelf ook een veilig mondkapje draagt, dan geven we met elkaar het virus weinig kans zich te verspreiden.

UPDATE

De WHO heeft dd. 5 juni 2020 een advies uitgegeven voor het veilig dragen van een mondkapje:

Herbruikbaar 3-laags mondneus masker met een inschuifbaar non-woven melt-blown filter, binnenste laag 100% katoen en buitenste laag polyester.

De BUSINESS SET voldoet volledig aan het advies van de WHO!

Het mondkapje draagt comfortabel (binnenste laag van katoen en verstelbare elastiekjes), heeft een uitstekende pasvorm (sluit goed aan op het gezicht) en biedt met gebruik van het non-woven melt-blown filter een optimale bescherming: PFE>99% bij 0,1 micron.

%d bloggers liken dit: